Tiener make-up workshop van 1 tot 3 personen - vanaf € 44 p.p.

Deze workshop is speciaal gericht naar tieners die zich op een correcte manier willen leren maquilleren. Kijk je ook vaak tutorials waarin ze de ene dikke laag make-up na de andere boven elkaar aanbrengen? Op film ziet dit er soms nog aanvaardbaar uit, maar in 'real life' lijkt je gelaat geplamuurd met een dikke laag foundation, correctors, concealers,... Dit kan toch niet de bedoeling zijn?

Tijdens deze workshop van 1u tot 1u30 leer je de basis technieken om een mooie natuurlijke make-up te realiseren. Maar, dit wilt niet zeggen dat er geen kwaaltjes kunnen gecamoufleerd of liever gecorrigeerd worden! We zorgen dat je gelaat er feilloos uitziet, maar dan zonder dat je make-up er te dik op ligt.

Wil je tips & tricks leren van een make-up artist? Wil je jezelf graag mooi leren maquilleren? Heb je last van acné, kringen onder je ogen of wil je leren hoe je jouw gelaat best kunt contouren? Dan is deze workshop iets voor jou!

De workshop gaat van start met een korte reiniging en verzorging van het gelaat, dit met een 100% natuurlijke en vegan verzorgingslijn.

Vervolgens gaan we van start met de make-up workshop. Tijdens deze workshop komen alle aspecten van een volledige dag make-up aan bod. Je ontvangt steeds een make-up fiche waarop je jouw kleuren kan noteren, een verzorging en make-up stappenplan voor thuis en een goodiebag na afloop van de workshop.

Workshop Teens

Je wordt hartelijk ontvangen in Gerty's make-up studio met een hapje en drankje. Alle gebruik van producten en penselen zijn inbegrepen in deze prijs. Je ontvangt een goodiebag met 2 stalen, een make-up stappenplan en make-up fiche waarop je persoonlijke aantekeningen kan noteren.

 Prijs voor 1 persoon (t.e.m. 18 jaar)
€ 79
Prijs voor 2 personen (t.e.m. 18 jaar)
€ 59
Prijs voor 3 personen (t.e.m. 18 jaar)
€ 49

Contacteer Gerty via mail of via 0497 18 13 96 voor meer informatie of boekingen.

Keer terug naar het overzicht "Workshops"