Make-up party voor vrijgezellenfeestjes - vanaf € 35 p.p.

Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest? Dan is een make-up workshop de ideale activiteit! Combineer dit nadien met een Photoboot-fotoshoot en ga niet alleen naar huis met een stralende make-up maar ook met leuke foto's.

Leer tijdens deze gezellige make-up party van 3u tot 3u30 je eigen make-up aanbrengen onder persoonlijke begeleiding! De workshop gaat van start met een korte reiniging en verzorging van het gelaat, dit met een 100% natuurlijke en vegan verzorgingslijn.

Vervolgens gaan we van start met de make-up workshop. Je kan kiezen tussen verschillende thema’s (basismake-up, contouring, feestmake-up, cat-eye, herfstkleuren,...) of zelf een voorstel maken.

We overlopen alle stappen van het gekozen make-up thema. Je ontvangt steeds een make-up fiche waarop je jouw kleuren kan noteren, een verzorging en make-up stappenplan voor thuis en een goodiebag na afloop van de workshop. Indien gewenst zorg ik ook voor een hapje en drankje!

Deze workshop wordt volledig afgestemd op jouw noden en jouw vragen. Na afloop van de workshop is het mogelijk om verzorgingsproducten of make-up aan te kopen.

Workshop bride-to-be

Gerty komt bij je thuis of je wordt hartelijk ontvangen in haar make-up studio. Alle gebruik van producten en penselen zijn inbegrepen in deze prijs. Je ontvangt een goodiebag met 2 stalen, een leuk gadget voor tijdens je vrijgezellenfeest, een make-up stappenplan en make-up fiche waarop je persoonlijke aantekeningen kan noteren. 

Speciaal voor de bruid voorziet Gerty een luxe goodiebag met extra stalen!

Prijs 4-5 personen € 49 per persoon
Prijs 6-7 personen
€ 45 per persoon
Prijs 8-9 personen
€ 42 per persoon
Prijs 10-14 personen
€ 39 per persoon**
Prijs vanaf 15 personen
€ 35 per persoon***

 

** Vanaf 10 personen voorzie ik 1 extra assistente zodat de workshop vlot kan verlopen. Supplement 1 assistent: 175 euro.

*** Vanaf 15 personen voorzie ik 2 extra assistenten zodat de workshop vlot kan verlopen.  Supplement 2 assistenten: 250 euro.

Supplement bubbels en hapjes of gebak

Wil je graag dat we hapjes en een drankje voorzien in onze studio?

(© Julie's House)

Gerty ontvangt je graag met enkele hapjes of gebak en een sprankelend glaasje. De studio wordt volledig ingekleed in thema en we voorzien enkele leuke gadgets en verrassingen.

Supplement  € 12 per persoon

 

Supplement Photoboot-fotoshoot

Na afloop van de workshop komt er een professionele fotograaf langs om gedurende 60 minuten te fotograferen. 

Aan de hand van enkele leuke gadgets worden er zowel individuele- als groepsfoto's gemaakt. De foto's worden professioneel bewerkt en je krijgt ze nadien digitaal op USB-stick aangeleverd.

Prijs op aanvraag.

 

Contacteer Gerty via mail of via 0497 18 13 96 voor meer informatie of boekingen. 

Keer terug naar het overzicht "Workshops"