Bruidsarrangement aan huis - vanaf € 189

Straal op je speciale dag

Bij Gerty kan je terecht voor bruidsmake-up aan huis.

Proefsessie

Tijdens een proefsessie bespreken we de passende looks, rekening houdend met jouw gelaatsvorm, kleurenpallet, bruidskledij en stijl van de bruiloft.

Elke maquillage begint met een intensieve hydratatie en verzorging van de huid voor een langdurig en mooi resultaat. Heb je een eerder droge huid of last van acné of eczeem? We zoeken steeds naar de gepaste oplossing voor elk huidtype.

Kies je voor een natuurlijke look of mag het net iets meer zijn? Tijdens de proefsessie nemen we voldoende tijd om jouw gewenste look te creëren.

Tijdens deze proefsessie wordt alles nauwkeurig genoteerd om op de dag zelf efficiënt te kunnen werken. Na afloop bespreken we alvast de planning en het aantal mensen die op de huwelijksdag worden klaargemaakt.

Huwelijksdag

Gerty komt bij je thuis - of naar traditie naar je ouderlijk huis - om je klaar te maken voor je grote dag.

Extra make-up voor je mama, zus, schoonzus, vriendin,...?

Laten er zich graag nog dames opmaken en dit op dezelfde locatie? Dit kan en aan een mooi kortingstarief! Vaak worden de mama, zussen, schoonzussen en getuigen ook klaargemaakt samen met de bruid. Dit geeft niet alleen een leuke sfeer, maar is vooral ook erg handig voor iedereen! We maken hiervoor een duidelijke planning, zodat iedereen mooi kan aansluiten.

Tarieven

Bruidsmake-up

Proefsessie make-up in Gerty's studio (90 min.)
Make-up op de huwelijksdag aan huis (60 min.)
Inclusief lipstick
Inclusief verplaatsing binnen een straal van 20 km
* > 20 km: 0,35 euro per km
(voorschot tijdens proefsessie: € 100) 

€ 189

Extra proefsessie make-up (60 min.)

€ 49
Huwelijksdag - extra personen

Extra make-up (45-60 min.)

€ 55

 

** Wanneer ik extra assistentie moet voorzien door de grootte van de groep wordt er een supplement van 20 euro aangerekend. Dit wordt steeds op voorhand overlegd.

Contacteer Gerty via mail of via 0497 18 13 96 voor meer informatie of boekingen.

Ga terug naar het overzicht "Make-up"