Bruidsarrangement aan huis

Mijn Bridal Team komt op de huwelijksdag aan huis voor je bruidsmake-up vanaf 3 personen. Mijn team bestaat uit make-up artists die door mij getraind werden en meerdere jaren ervaring hebben. 

Proefsessie

Tijdens een proefsessie bespreken we de passende looks, rekening houdend met jouw gelaatsvorm, kleurenpallet, bruidskledij en stijl van de bruiloft.

Elke maquillage begint met een intensieve hydratatie en verzorging van de huid voor een langdurig en mooi resultaat. Heb je een eerder droge huid of last van acné of eczeem? We zoeken steeds naar de gepaste oplossing voor elk huidtype.

Kies je voor een natuurlijke look of mag het net iets meer zijn? Tijdens de proefsessie nemen we voldoende tijd om jouw gewenste look te creëren.

Tijdens deze proefsessie wordt alles nauwkeurig genoteerd om op de dag zelf efficiënt te kunnen werken. Na afloop bespreken we alvast de planning en het aantal mensen (minimaal 3 in het totaal) die op de huwelijksdag worden klaargemaakt.

Huwelijksdag

Gerty's Bridal Team komt bij je thuis - of naar traditie naar je ouderlijk huis - om je klaar te maken voor je grote dag.

Extra make-up voor je mama, zus, schoonzus, vriendin,...?

Gerty's Bridal Team laat meteen ook minstens 2 dames van je suite stralen en dit aan een mooi kortingstarief.

Jullie worden elk om beurt of samen klaargemaakt. Dit geeft niet alleen een leuke sfeer, maar is vooral ook erg handig. Naargelang het aantal personen komt er 1 make-up artiste of een team van 2 of meer make-up artists aan huis. We maken hiervoor een duidelijke planning, zodat iedereen mooi kan aansluiten.

Tarieven

Bruidsmake-up

Proefsessie make-up door Gerty's Bridal Team (90 min.)*
Make-up op de huwelijksdag aan huis (60 min.)
Inclusief verplaatsing binnen een straal van 20 km
> 20 km: 0,35 euro per km
(voorschot tijdens proefsessie: € 105) 

€ 210

Extra proefsessie make-up (60 min.)

€ 69
Huwelijksdag - extra personen

Extra make-up (45-60 min.)

€ 65

 
* Ik bekijk persoonlijk binnen mijn Bridal Team wie voor jou de perfecte match is in functie van je gewenste bruidsmake-up, beschikbaarheden en locatie. De proefsessie gaat door in de studio van de gekozen make-up artist.

Contacteer Gerty via mail of via 0497 18 13 96 voor meer informatie of boekingen.

Ga terug naar het overzicht "Make-up"