Module: Bruidsmake-up

Verbeter je vaardigheden in bruidsmake-up tijdens deze 4-delige specialisatie training.

We verdiepen ons in de aandachtspunten om toekomstige bruiden gedurende een hele dag te laten stralen! We bouwen de make-up zodanig op zodat de fijne laagjes elkaar onderling ondersteunen en zo een langdurig mooi resultaat leveren.

Tijdens de eerste les wordt er een uitgebreide demonstratie gegeven met de nodige theorie en uitleg naar productgebruik en applicatie toe.

Tijdens de andere lessen leggen we de focus op de uitwerking en brengen jullie zelf modellen mee om op te oefenen.

Deze lessen sluiten perfect aan na een eerste kennismaking en basis in make-up. Heb je reeds meer ervaring maar wil je je verdiepen in bruidsmake-up blijf je zeker niet op je honger zitten. We herhalen de basics in functie van bruidsmake-up om zo je vaardigheden aan te scherpen. Je leert nieuwe producten en technieken kennen die je kennis aansterken. 

We werken hoofdzakelijk met TEMPTU airbrush make-up en Kryolan make-up. Zowel de gewone applicatie als applicatie met airbrush komen aan bod. Je krijgt de mogelijkheid een make-up pakket aan te kopen, maar je mag ook met je eigen producten werken. Je ontvangt na inschrijving een lijst van benodigdheden.

Twijfel je of je in aanmerking komt voor deze opleiding? Neem contact op om even te overleggen.

Lessenreeks op donderdagavond

  • donderdag 9 april - 19u30 tot 22u30
  • donderdag 16 april - 19u30 tot 22u30
  • donderdag 23 april - 19u30 tot 22u30
  • donderdag 7 mei - 19u30 tot 22u30

Kostprijs

300 euro

Productpakket (vrijblijvend)

Je krijgt de keuze om al dan niet een productpakket aan te kopen aan een voordelig kortingstarief.

Deze pakketten ontvang je na inschrijving.

Werk je liever met je eigen make-up producten. Dit is mogelijk, je ontvangt een lijst van benodigdheden en type make-up producten om te kunnen deelnemen aan de lessen.

Inschrijven

Schrijf je nu in.